fa اخذ اقامت گرجستانhy اخذ اقامت گرجستانaz اخذ اقامت گرجستانen اخذ اقامت گرجستانka اخذ اقامت گرجستانru اخذ اقامت گرجستانtr اخذ اقامت گرجستان

ایجاد حساب کاربری

Fields marked with an asterisk (*) are required.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تایید رمز عبور *
ایمیل *
تایید ایمیل *
Georgia_residency اخذ اقامت گرجستان

اخذ اقامت گرجستان (اطلاعات جامع)

امتیاز کاربران

rating_star اخذ اقامت گرجستانrating_star اخذ اقامت گرجستانrating_star اخذ اقامت گرجستانrating_star اخذ اقامت گرجستانrating_star اخذ اقامت گرجستان
 

انواع اقامت در گرجستان

Georgian_passport اخذ اقامت گرجستان
  • اقامت از طریق ثبت شرکت

  • اقامت گرجستان با خرید ملک

  • اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

  • اقامت تحصیلی گرجستان

  • اقامت گرجستان از طریق ازدواج

  • اقامت دائم گرجستان

  • شرایط اخذ پاسپورت گرجستان

 

ابتدا لازم به ذکر است که اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تفاوت دارد. اخذ اقامت گرجستان به شما اجازه میدهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و از کلیه‌ی حقوق شهروند گرجستان بودن برخوردار باشید، به جز حق رای و پاسپورت گرجی!

و اما شهروندی گرجستان، اقامت همیشگی و دائم گرجستان است که علاوه بر آن پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا میشود.

انواع اقامت در گرجستان اعم از، اقامت تحصیلی و کاری تا اقامت سرمایه گذاری، امروزه مورد استقبال ایرانیان و کشورهای هند، روسیه و کشورهای عربی قرار گرفته است دلیل این استقبال نیز احتمال پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا، امنیت، ثبات سیاسی و اقتصادی و زندگی آرام می باشد.

  • اقامت از طریق ثبت شرکت

شما از طریق ثبت شرکت خود در گرجستان می توانید تقاضای اقامت خود را بدهید، این روش یکی از بهترین روش های اخذ اقامت در گرجستان است که شما به عنوان کارآفرین نامیده شده و شروع به فعالیت اقتصادی می کنید، البته این مورد نیاز به نگهداری حساب ها و مالیات شرکت دارد. کلیه خریدهائی که برای شرکت انجام میدهید می بایست دارای رسید باشند و بهتر است خرید هایی با مبلغ بالا از حساب بانکی شرکت پرداخت شوند تا بتوانید توسط حسابدار ریز حسابهای خود را بدرستی محاسبه نموده و مالیات آنها را نیز پرداخت نمائید. البته مشاورین ما شما را در این مسیر کامل راهنمایی خواهند کرد.

ثبت شرکت در گرجستان و فعال کردن شرکت مذکور و گرفتن کارت اقامت گرجستان در مدت زمان یک ماه که معمولا این کارت اقامت یا همان آی دی کارت گرجستان در ابتدا یک ساله و پس از آن سه ساله و پنج ساله هم صادر می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر برای ثبت شرکت و انواع و مدل های متفاوت شرکت در گرجستان به این لینک مراجعه فرمایید (لینک شرایط ثبت شرکت).

 

  • اقامت گرجستان با خرید ملک

طبق قوانین جاری گرجستان، هر شخص خارجی می تواند با خرید ملک حداقل به مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا، بدون نیاز به ثبت شرکت در گرجستان و یا پرداخت مالیات، کارت اقامت گرجستان با مدت زمان یکسال را دریافت کند و تا زمانی که ملک موردنظر در مالکیت آن تبعه خارجی است اقامت یکساله وی سالانه تمدید خواهد شد. قانون اقامت گرجستان با خرید ملک که مدت زمان زیادی نیست که توسط پارلمان گرجستان تصویب و اجرایی شده است فرصت مناسبی را در اختیار شما می گذارد و در صورت پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا در آینده می توان از طریق این روش تقریبا یک اقامت دائمی را رقم زد.
لازم به ذکر است که دریافت کارت اقامت گرجستان از طریق خرید ملک، پس از شش سال تمدید منجر به اخذ پاسپورت گرجستان می شود که البته دارای شروطی هم هست که می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.

برای اطلاع از نحوه خرید ملک،قیمت املاک و آپارتمان ها در گرجستان به این لینک مراجعه فرمائید(لینک آپارتمان های آماده فروش)

 

  • اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در قوانین جاری گرجستان، سرمایه گذار به شخصی گفته می شود که حداقل مبلغ 120هزار دلار به صورت مستقیم در گرجستان سرمایه گذاری کند. کسانی که کمتر از مبلغ 120هزار دلار در گرجستان آورده دارند و قصد اخذ اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت را دارند، کارآفرین نامیده می شوند. توجه داشته باشید که، در موضوعات مربوط به سرمایه گذاری می بایست از تمامی مواردی که هزینه می نمائید، رسید دریافت نمائید و پرونده شما می بایست کامل باشد، حتی در سرمایه گذاری بصورت نقدی نیز لازم است اطلاعات مربوط به سرمایه خود را با ارائه اسناد معتبر، موجه جلوه داده تا مورد بررسی گزینه هائی نظیر پولشویی از سمت بازرسان قرار نگیرید زیرا دولت در این موارد بسیار حساس می باشد، منبع سرمایه شما می بایست کاملاً شفاف باشد.

لازم به ذکر است که حداقل مبلغ مذکور حداقل مبلغ 120هزار دلار بایستی به صورت کاملا مستقیم در تجارت مورد نظر شخص متقاضی سرمایه گذاری شود، و خرید ملک برای شرکت جزو سرمایه گذاری مستقیم محسوب نمی شود و اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک، قانون دیگری می باشد. همچنین این مبلغ باید به صورت واقعی در این کشور سرمایه گذاری شده باشد و صرفا داشتن این پول در حساب بانکی به معنای اخذ اقامت نمی باشد.

دولت گرجستان برای شخص سرمایه گذار احترام زیادی قائل است و امکانات مختلفی را نیز در اختیار وی می گذارد از جمله: امکان استفاده از اطلاعات و داده های اتاق بازرگانی وزارت اقتصاد گرجستان جهت شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در گرجستان، امکان بررسی مشارکت برخی بانک های گرجستان در پروژه فرد سرمایه گذار، اعطای کارت اقامت پنج ساله و یا حتی واگذاری اقامت دائم گرجستان به سرمایه گذار در صورت داشتن سابقه مدیریتی و سرمایه گذاری در اماکن دیگر و ….

برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه فرمایید (سرمایه گذاری در گرجستان)

 

  • اقامت تحصیلی گرجستان

کسانی که قصد ادامه تحصیل در گرجستان را دارند می توانند اقامت تحصیلی گرجستان را طبق قوانین جاری کشور کسب کنند. اقامت تحصیلی شامل کارت اقامت گرجستان است که به صورت یکساله صادر می شود و در صورت ادامه تحصیل فرد متقاضی تمدید خواهد شد.

نکته مهمی که در اینجا لازم است ذکر شود این است که در صورت تمدید کارت اقامت گرجستان به مدت شش سال، در سال بعد فرد متقاضی می تواند جهت اخذ پاسپورت گرجستان و شهروندی این کشور اقدام کند، ولی در مورد دانشجویان این مساله صدق نمی کند یعنی اگر موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شوید و در خاک گرجستان بطور مثال برای ۲ سال حضور داشته باشید، زمان این ۲ سال بعنوان فاکتور مورد نظر برای اخذ شهروندی منظور نخواهد شد. نکته مهم بعدی این است که به غیر از دانشگاه دولتی تفلیس، چهار دانشگاه دیگر گرجستان هم مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران هستند و مدارک اخذ شده از آنها در ایران قابل ارزشیابی است، بدلیل تغییرات سریع و زودهنگام قوانین در ایران، خواهشمندیم قبل از تصمیم به تحصیل در گرجستان، ابتدا با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت جهت تحصیل در شاخه های پزشکی تماس بگیرید و پس از اطمینان از ارزشیابی مدارک نسبت به شروع و یا ادامه تحصیل در گرجستان اقدام کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.

برای اخذ اقامت تحصیلی می بایست پس از تحویل مدارک و ثبت نام، از مرکز آموزشی مورد نظر یک نامه دریافت نموده و پس از تکمیل فرم های مورد نیاز درخواست اقامت تحصیلی دهید. پس از دریافت اقامت گرجستان در صورت عدم تمایل به ادامه تحصیل و یا اخراج از دانشگاه اقامت شما نیز باطل و می بایست پس از حداکثر ۴۵ روز خاک گرجستان را ترک نمایید.

 برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه فرمایید (تحصیل در گرجستان)

 

  • اقامت گرجستان از طریق ازدواج

اقامت گرجستان از طریق ازدواج شامل حال تمام اشخاصی می شود که با تبعه گرجی ازدواج کنند و قانون اقامت از طریق ازدواج در گرجستان با اتباعی که به هر نحوی پناهنده گرجستان هستند ، شامل نمی شود.

هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یک تبعه گرجی می تواند حداکثر یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج، پاسپورت، عکس و تقاضای رسمی، اقامت دائم گرجستان را کسب کند منتهی این اقامت دائم معمولا به خانم هایی که با مرد گرجی ازدواج می کنند سریعتر و طبق قانون تعلق می گیرد ولی در مورد آقایان با اینکه قانون برای همه یکی است نیاز به بررسی های بیشتری دارد زیرا تجربه پلیس گرجستان حکایت از صوری بودن اکثر ازدواجهای آقایان در گرجستان دارد به همین دلیل این پروسه برای آقایان ممکن است یکسال و یا حتی بیشتر زمان ببرد.

طبق قانون حداکثر تا یکسال پس از اقامت دائم، فرد متقاضی می تواند تقاضای اخذ پاسپورت گرجستان را بدهد به شرطی که طبق قوانین جدید تسلط کامل به زبان گرجی داشته باشد و اطلاعات وی درباره تاریخ و جغرافیای گرجستان کامل باشد زیرا از این موارد در مصاحبه اخذ پاسپورت توسط افسر مهاجرت سوال می شود.

  • اقامت دائم گرجستان

اقامت دائم گرجستان یعنی اینکه فرد متقاضی می تواند برای همیشه در کشور گرجستان زندگی کند. ولی اقامت دائم با شهروندی یا داشتن پاسپورت گرجستان یکی نیست و با هم متفاوت هستند.

اخذ اقامت دائم گرجستان طبق قوانین جاری این کشور یعنی اینکه فرد متقاضی می تواند برای همیشه در خاک گرجستان بماند ، کار ، زندگی و تحصیل کند ولی شهروند گرجستان محسوب نمی شود و حق رای ندارد و همچنین جهت اخذ وام های بانکی با محدودیت های خاصی روبرو است. مثلا بانک به شهروندان گرجی وام 20ساله میدهد ولی به افراد مقیم وام 5 ساله میدهد، همچنین در اقامت دائم گرجستان به فرد متقاضی کارت اقامت دائم داده می شود در صورتی که در شهروندی گرجستان به فرد موردنظر علاوه بر کارت اقامت ، پاسپورت گرجستان هم اعطا می شود و فردی که شهروندی گرجستان را می گیرد از تمام حقوق یک شهروند برخوردار است مانند : حق رای ، دریافت وام های بانکی با شرایط آسانتر و …

طبق قوانین جاری کشور گرجستان فقط افرادی که دارای یکی از شرایط زیر هستند می توانند جهت اخذ اقامت دائم گرجستان اقدام کنند :

۱ – هر فرد خارجی که با یکی از اتباع کشور گرجستان ازدواج کند می تواند یک ماه پس از ازدواج، جهت اخذ اقامت دائم گرجستان درخواست دهد. البته در این حالت معمولا به خانم هایی که با آقایان گرجی ازدواج می کنند، راحت تر اقامت دائم گرجستان می دهند و با آقایان خارجی که همسر گرجی اختیار می کنند مقداری سخت گیرانه تر برخورد می شود.

۲ – هر فرد خارجی پس از پنج سال تمدید کارت اقامت گرجستان و حضور کافی در طول سال در خاک این کشور می تواند جهت اخذ اقامت دائم گرجستان درخواست دهد.

نکته : شرایط استثنایی هم وجود دارد که بتوان زودتر اقامت دائم گرجستان را اخذ کرد و آن پرداخت مالیات به موقع است. با توجه به اینکه دولت گرجستان اکثر بودجه سالانه خودش را بر اساس مالیات های دریافتی از مردم و شرکتها تامین می کند، پرداخت مالیات از مهمترین موارد مورد نظر دولت گرجستان است. شما می توانید با پرداخت مالیات به موقع و راه اندازی یک تجارت خوب و قابل قبول بعنوان یک فرد مطلوب برای کشور گرجستان شناخته شوید و مثلا در مدت دو سال هم بتوانید اقامت دائم گرجستان را اخذ کنید.

 

  • شرایط اخذ پاسپورت گرجستان

متقاضی دریافت پاسپورت گرجستان بایستی شرایط لازم زیر را دارا باشد:

۱ – حداقل به مدت پنج سال متوالی تمدید کارت اقامت گرجستان را انجام داده باشد.

۲ – تسلط به زبان گرجی و آشنایی کامل با تاریخ و جغرافیای گرجستان

۳ – در طول مدت حضورش در کشور گرجستان جرمی مرتکب نشود و همچنین بررسی عدم سوء پیشینه فرد متقاضی در کشور مبدا توسط پلیس گرجستان

۴ – دو نفر از شهروندان گرجی به عنوان ضامن بایستی صحت اخلاق و رفتار فرد متقاضی دریافت پاسپورت گرجستان را تایید کنند. لازم به ذکر است که شغل و اعتبار افراد ضامن در دریافت پاسپورت گرجستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

چه کسانی شرایط اخذ پاسپورت گرجستان را دارا هستند؟

۱ – ازدواج با شهروند گرجی:

در این حالت بیشتر به خانم هایی که تبعه خارجی محسوب می شوند و با یک مرد گرجی ازدواج می کنند پس از گذشت یکسال از ازدواج آنها و تحقیقات لازم توسط پلیس و اداره مهاجرت گرجستان، شهروندی اعطا می شود. متاسفانه به دلیل تبانی در ازدواج در چند سال گذشته در این کشور به دلیل اخذ شهروندی گرجستان، معمولا به آقایانی که همسر گرجی اختیار می کنند به سختی و با تحقیقات کامل ممکن است پاسپورت گرجستان بدهند و این پروسه حتی ممکن است سه تا چهار سال هم طول بکشد.

۲ – ورزشکاران بین المللی:

ورزشکارانی که در سطح المپیک یا مسابقات جهانی مدال کسب کرده اند و بر روی یکی از سکوهای اول تا سوم قرار گرفته اند، پس از انجام امتحان در فدراسیون مربوط به آن ورزش، با احراز شرایط و تایید، قادر به گرفتن پاسپورت گرجستان هستند. این دسته از افراد نیازی به داشتن شروط بالا نیستند و پروسه اعطای شهروندی گرجستان در این دسته از افراد خیلی سریع و راحت انجام می گیرد و حتی پروسه آن ممکن است کمتر از سه ماه طول بکشد.

۳ – مقیمان گرجستان:

در صورتی که فردی در کشور گرجستان به مدت پنج سال متوالی کارت اقامت گرجستان را تمدید کند در سال ششم می تواند با داشتن شروط بالا اقدام به درخواست جهت اخذ پاسپورت گرجستان کند. بدیهی است که افرادی که تجارت های بزرگ در گرجستان راه اندازی کرده اند و مالیات های سنگین در طول سال به دولت گرجستان پرداخت نموده اند بسیار زودتر از شش سال موفق به اخذ پاسپورت گرجستان شده اند.

۴ – گرجی های ایران:

گرجی های ایرانی که معمولا بیشتر در منطقه فریدان ایران یا همان فریدونشهر ساکن هستند می توانند درخواست شهروندی گرجستان دهند. در این حالت در ابتدا به فرد متقاضی پاسپورت هم میهنی می دهند که در اصل پاسپورت اصلی گرجستان نیست و فرد متقاضی با پاسپورت هم میهنی فقط قادر است بدون اخذ ویزا به کشور گرجستان تردد متعدد داشته باشد، سپس پس از گذشت دو سال از پاسپورت هم میهنی و با احراز چهار شرط فوق، فرد گرجی مقیم ایران می تواند پاسپورت گرجستان را اخذ کند.

 

امتیاز کلی این مطلب (1)

5 از 5 ستاره

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • مهمان - مهران نظراشرف

    از اینکه به موسسه شما اعتماد کردم خوشحال هستم و از اینکه شما حامی من بودید در همه شرایط باز هم ممنونم / تشکر ویژه دارم از آقای دکتر رخشانفر عزیز که شخصا یک مرجع اطلاعاتی در گرجستان هستند.

    دوست دارم 0 لینک کوتاه:
  • مهمان - هانی شریفی

    رتبه بندی 5 از 5 ستاره

    خواستم دوباره تشکر کنم برای اخذ اقامت پسرم ، همیشه مدیون شما هستم

    دوست دارم 0 لینک کوتاه:
  • مهمان - هانی شریفی

    از کادر خوبیتون خانم نانا بسیار ممنونم که خیلی در روند پرونده ما کمک کردن. همه دوستانم را توصیه میکنم با شما کار کنند.

    دوست دارم 0 لینک کوتاه:
  • مهمان - مریم محبی

    از کادر مهربان و دلسوز شما بسیار ممنون و سپاسگذارم که در سختترین شرایط حامی من و خانواده ام بودید و اقامت ما را با توجه به اینکه 2 بار ریجکت شده بودیم گرفتید.
    بهترین ها را براتون میخواهم

    دوست دارم 0 لینک کوتاه:

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
شرایط و قوانین.

تماس مستقیم به شماره های زیر از ایران رایگان

مشاور حقوقی  598852000-995+

مشاور سرمایه گذاری  555116655-995+

مشاور خرید املاک  596692000-995+

 

تماس از طریق تلگرام،واتس آپ، ایمو، امکانپذیر می‌باشد.

جدیدترین اخبار گرجستان

9ecd376e5371efaef9aad9bc9143aed8_XL_64x64 اخذ اقامت گرجستان

گرجستان در رتبه 41 از 180...

با توجه به شاخص میزان فساد در سال 2018، گرجستان ام...

0b1ad7a7b79268a1f4558db78e092446_XL_64x64 اخذ اقامت گرجستان

بازداشت 16 نفر به اتهام پ...

به گفته وزارت امور داخله، 16 نفر در ارتباط با انتش...

ما را در اینستاگرام دنبال کنید